sâmbătă, 10 decembrie 2011

O zi de David Nicholls


Cartea, de curând transpusă în film, creionează o poveste de dragoste care se desfășoară de-a lungul a două decenii, însă într-o singură zi pe an.
Emma şi Dexter se cunosc în noaptea de după absolvirea universității - 15 iulie 1988 - și de atunci întâlnirile lor se repetă periodic în jurul acestei date. Devin cei mai buni prieteni chiar dacă viața este diferită pentru ei: luxoasă și plină de aventuri, pentru Dexter, dificilă și cu multe obstacole, pentru Emma.

Sentimentele dintre ei se dezvoltă de-a lungul timpului, însă din teamă și din orgoliu, nici unul nu mărturisește nimic. Vremea se scurge și ei se maturizează, fac greșeli, trec prin perioade bune și perioade proaste, dar rămân unul lângă altul. În cele din urmă găsesc forța pentru a se apropia, dar relația dintre ei va deveni dragostea ideală pe care o visează?
O zi este un volum intens, plin de sentimente, cu personaje puternice și întâmplări brutale. Te invităm să te lași captivat de câteva pagini din această carte oferită de editura Litera: click aici

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu